[vc_row row_type=”1″][vc_column][vc_empty_space height=”500px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”1″][vc_column][vc_column_text]

Coerver Coaching en Almere City hebben een overeenkomst getekend voor het aankomende seizoen, met optie tot verlenging voor twee seizoenen. In het komende jaar trekken Coerver Coaching en Almere City FC samen op. Dit doen de partijen met name om de Masterclass op zondag vorm te geven.

Trainers vanuit zowel Almere City als Coerver coaching zetten zich tijdens deze Masterclass in om de meest talentvolle spelers uit de O8 t/m O11 van de negen partnerclubs beter te maken. ,,We zijn erg blij met deze samenwerking. Coerver is een organisatie met veel ervaring op het gebied van het individueel ontwikkelen van spelers. Dit komt ons als Almere City FC erg goed van pas,” aldus coördinator Robin Sack van de Masterclass.

Daarnaast biedt Coerver Coaching diverse scholingsmogelijkheden voor de trainers van Almere City FC op het vlak van de technische en individueel tactische vaardigheden. Ook biedt Coerver Coaching tegen gereduceerd tarief een bijscholingsmogelijkheid voor alle trainers van onze partnerclubs aan.

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]