Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de gehele basis en financiële administratie van ons snelgroeiende en gezellige bedrijf. Denk hierbij aan debiteuren- en crediteurenbeheer, het bijhouden van bankmutaties, klaarzetten van betaallijsten voor de CEO, contact onderhouden met onze klanten en de dagelijkse mailtjes beantwoorden. Jij houdt als geen ander een helikopterview over de administratieve situatie van het bedrijf en onderneemt direct actie waar nodig. Daarnaast heb jij affiniteit met sport/voetbal.

Kortom; een veelzijdige en afwisselende functie. Het is belangrijk dat jij het een uitdaging vindt om de administratie te structureren en professionaliseren. Als jij stevig in je schoenen staat en Google Docs voor jou geen geheimen kent, dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat bieden wij?

Stichting Dutch SoccerSkillz (uitvoerende organisatie van Coerver Coaching) is een sterk groeiend sportbedrijf, gevestigd in Amsterdam-Zuidoost op het Bijlmer Sportpark. De lijnen zijn bij ons kort en de betrokkenheid is erg hoog. Je komt in een klein en hecht team van toegewijde mensen, waar een prettige werksfeer en een gevoel van saamhorigheid heerst.

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier werkt. Daarom bieden wij jou een uitdagende functie met veelzijdigheid binnen een informele collegiale omgeving. Je krijgt de vrijheid om de financiën/administratie op jouw eigen manier te (her)structureren. Wij bieden jou alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen.

Wat vragen wij?

– Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
– 
Je bent assertief en neemt graag initiatief
– Je kunt lezen en schrijven met Excel en Google Docs is je niet onbekend
– Je hebt een afgeronde financiële of administratieve opleiding op MBO niveau
– Je beschikt over een cijfermatig inzicht en je werkt nauwkeurig
– Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels
– Je bent 20 uur beschikbaar

Ben jij geïnteresseerd? Stuur je Motivatiebrief en CV naar info@coervercoaching.nl