Coerver Coaching

Coerver Coaching heeft tot doel:

  • het ontwikkelen van zelfbewuste, creatieve spelers
  • het ontwikkelen van sportiviteit en respect voor anderen
  • het ontwikkelen van een competitieve mentaliteit zonder verlies van normen en waarden
  • een veilige omgeving om te trainen

Basisvaardigheden, schijn- en passeerbewegingen en traptechniek. Specifieke vaardigheden zijn combinaties van technieken die op hoge snelheid worden uitgevoerd. Hoe meer technieken je beheerst, hoe meer je de baas over de bal bent. Want alleen een speler met zelfvertrouwen durft initiatief te nemen.

Iedereen Coerver Coaching  heeft een duidelijke doelstelling; de begeleiding van spelers naar het hoogst haalbare niveau. Play with Pleasure Be in Control  Onze methode is geschikt voor iedereen, maar vooral voor kinderen van 5 tot 18 jaar.

Wedstrijdsituatie Het voetbalspelletje is alleen simpel voor de paar topspelers die kunnen vertrouwen op hun superieure technische vaardigheden waarmee zij razendsnel, in een kleine ruimte tegenstanders kunnen passeren. (Lionel Messi)

Sneller Leren betekent veel oefenen en dus veel herhalen. Dat gaat nu eenmaal sneller als de spelers plezier hebben en worden uitgedaagd. We gebruiken dan ook veel verschillende oefenvormen waarin wedstrijdsituaties worden nagebootst. Bijna vanzelf wordt er op zon manier veel herhaald en dus veel geleerd