Is een indoor programma op onze unieke locatie “Coerver Indoor Soccer West” in Amsterdam, een ware “Voetbal Arena” waar uw kind het voetbal als “Echt” zal gaan ervaren. Het biedt een veilige leeromgeving voor uw kinderen, zachte ondergrond “kunstgras” en veilige materialen waar zij mee zullen trainen. Van de kou of regen zullen zij geen last meer hebben, en u ook niet als ouders. Dit programma is voor een geheel seizoen waar de mogelijkheid is om per maand in te kunnen stromen.


De C
oerver Academy is ontstaan uit drie 10 weekse trainingen die wij voorheen in een seizoen gaven.
Vanaf het seizoen 2017/2018 gaan wij een heel jaar* met de spelers van de Coerver Academy
aan de slag.
Het doel is om iedere speler zich maximaal te laten ontwikkelen. Dit wordt bereikt door iedere speler te voorzien van professionele coaching, specifieke technische- en fysiologische trainingsprogramma’s, eersteklas faciliteiten en een uitgebreid ondersteuningsprogramma. Ons doel is om zelfverzekerde en creatieve spelers en keepers op te leiden, en ze naast een goede sportmentaliteit ook essentiële sociale vaardigheden zoals fair play en respect mee te geven.

 (*bij de Coerver Academy bestaat de mogelijkheid om per maand op te zeggen)

De Performance Academy is een speciaal ontwikkelt programma voor jongens en meisjes van 7 – 18 jaar die worden geselecteerd om een geheel voetbalseizoen in een vaste samenstelling te trainen. Het doel is om iedere speler maximaal te laten ontwikkelen. Dit wordt bereikt door iedere speler te voorzien van professionele coaching, specifieke technische- en fysiologische trainingsprogramma’s, eersteklas faciliteiten en een uitgebreid ondersteuningsprogramma. Ons doel is om zelfverzekerde en creatieve spelers en keepers op te leiden, en ze naast een goede sportmentaliteit ook essentiële sociale vaardigheden zoals fair play en respect mee te geven.

MELD JE NU AAN VOOR EEN VAN ONZE COERVER COACHING TRAININGEN

Sorteer opNone
alle trainingen
jeugd