Partner Club

Coerver® Coaching is een internationale voetbalorganisatie, dat inmiddels in ruim 50 landen actief is. Wij bieden een 33 jarig geëvolueerd trainingsmethode aan voor zowel spelers als trainers. Samen met Adidas dat ruim 30 jaar Global Partner is, is Coerver® Coaching de nummer 1 trainingsmethodiek dat wereldwijd wordt gebruikt.

Wij van Coerver Coaching hebben als voornaamste doel trainers en spelers beter te maken. Veel trainers werken volgens de visie van de KNVB. Daar wij erkend zijn door de FIFA zijn wij ook bijscholingspartner van de KNVB geworden en bieden wij aanvullende trainerscursussen aan volgens de Coerver Coaching methode. Aan deze cursussen zijn KNVB studiepunten toegekend. Coerver Coaching beoogt een echte verrijking te zijn voor trainers en spelers in voetballend Nederland.

De Coerver® Coaching "Skillful Edge" Partnerclub programma, samenvattend:

  • Gebruikmaken van de officiële Coerver® Coaching Partner Club Badge (kwaliteitskeurmerk)
  • Coerver® Coaching Train de Trainers ( 4x theorie + praktijk sessies met trainers max 2,5 uur per keer)
  • Alle bijscholingen worden in het Coerver Coaching Opleidingscentrum gegeven in Amsterdam op het Bijlmer Sportpark
  • Extra optie: Skillful Edge Online (Online gestructureerde trainingssessies plannen + huiswerk voor spelers)

Wat kunt u nog meer van Coerver® Coaching verwachten?

  • Gratis deelname voor de Hoofdopleidingen aan Coerver trainerscursussen (1-daagse Coerver Intro Course trainerscursus t.w.v. € 125.- incl. 3 KNVB studiepunten)
  • Gratis deelname voor de Hoofdopleidingen aan Coerver trainerscursussen (2-daagse Youth Diploma 1 trainerscursus t.w.v. € 279.- incl. 6 KNVB studiepunten)
  • 30% korting voor al uw trainers voor deelname aan de Coerver® Coaching trainerscursussen in Nederland

Optioneel - Coerver “Skillful Edge” Online omgeving

De “Coerver® Coaching Skillfull Edge” online omgeving is een veilige omgeving toegankelijk voor trainers maar ook voor spelers en speelsters van uw vereniging. De “Skillfull Edge” omgeving biedt behalve vernieuwde oefenvormen ook visueel beeld d.m.v. korte instructie/ demonstratie filmpjes waardoor een training binnen 5 minuten kan worden samengesteld. Voor de spelers en speelsters is er een uitgebreide huiswerk omgeving waar zij zelf met diverse “Ball Mastery” en “Moves” aan de slag kunnen. De voordelen dat de online omgeving met zich meebrengt is een trainingsstructuur voor uw trainers.

Door deze partnerschap aan te gaan zorgt uw vereniging voor een bepaalde aantrekkingskracht waar er met “Wereldwijde Erkende Trainingsmethode gewerkt wordt”.

Neem contact met ons op

*verplicht

Voornaam*

Achternaam*

Email adres*

Telefoonnummer*

Bericht