De Coerver Girls Academy

De Coerver Girls Academy is speciaal voor fanatieke meiden van 10 t/m 15 jaar die zichzelf willen verbreden en ontwikkelen als speelster. Bij de Girls Academy krijgen enthousiaste en gemotiveerde meiden voetbaltraining volgens de Coerver methode op het Bijlmer Sportpark in Amsterdam.

Inmiddels is het meiden- en vrouwenvoetbal één van de snelst groeiende sporten van Nederland, en is voetbal uitgegroeid tot de meest populaire sport voor meiden. Dit is een ontwikkeling die Coerver Coaching absoluut toejuicht, en daarom bieden wij deze speelsters graag de kans om zich verder te ontwikkelen in het voetbal middels de Coerver methode.

Coerver Coaching zet zich in om de deelname van meiden aan voetbal en de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal te vergroten. Coerver Coaching heeft wereldwijd een lange en trotse traditie in het meidenvoetbal van meer dan 35 jaar.

Trainingstijden

Zondag 10:00 – 13:00

Vanaf zondag 4 september 2022 elke eerste en derde zondag van de maand!

Girls Academy

De Coerver Girls Academy is voor fanatieke meiden van 10 t/m 15 jaar die naast hun reguliere trainingen en wedstrijden bij de club een extra voetbalmoment met alleen meiden willen en op een andere manier willen trainen, namelijk volgens de Coerver methode.

Tijdens deze trainingen gaan de speelsters aan de slag met het ontwikkelen van hun skills en vertrouwen, waarin balbeheersing, techniek en creativiteit centraal staan. Onze Girls Academy is een mooie voetbaltechnische aanvulling op de gebruikelijke voetbalmomenten bij de club.

Ons doel is om zelfverzekerde en creatieve speelsters en keepsters op te leiden, en ze naast een goede sportmentaliteit ook essentiële sociale vaardigheden mee te geven zoals fair play en respect.

Coerver Girls Academy

De Coerver methode

Coerver Coaching is een trainingsmethode dat inmiddels in meer dan 50 landen actief is. Wij bieden een 38-jarig geëvolueerde trainingsmethode aan voor zowel spelers als trainers. Coerver Coaching is de nummer 1 trainingsmethodiek die wereldwijd wordt gebruikt.

In de Coerver methode sta jij als speelster centraal. Je ontwikkelt balgevoel, balcontrole, aanvallende en verdedigende aspecten en je zult een betere teamplayer worden. Daarnaast staat bij ons de persoonlijke ontwikkeling van speelsters centraal. Ons doel is om onze voetbalsters zelfverzekerd het veld op te sturen en ze in staat te stellen om meester te worden over het voetbal dat wordt gespeeld.

Girls Academy trainingsprogramma

Met onze Girls Academy bieden wij enthousiaste en gemotiveerde meiden een extra trainingsmoment aan de hand van de Coerver methode. Ideaal voor speelsters die willen ontwikkelen en meer uit hun talent willen halen!

De Coerver Girls Academy traint twee keer per maand, namelijk op de eerste en derde zondag van de maand. Daarnaast zullen er ook wedstrijden gespeeld gaan worden. De bedoeling is om de training een oefenwedstrijd (één keer per maand).

Een training bestaat uit twee trainingssessies met een pauze.

Het Coerver Girls pakket
  • Technische Coaching
  • Coachsessies van 3 uur
  • Diverse clinics en events
  • Coerver Coaching/adidas® trainingskleding
  • Trainingen op maat
  • Maandelijks een oefenwedstrijd op maat
Wat kost de Coerver Girls training?
  • De maandelijkse kosten zijn € 80,- per maand
  • De eenmalige kosten zijn € 175,- voor het kledingpakket (t.w.v. € 320,-)
  • Niet leden van Coerver Coaching betalen eenmalig inschrijfkosten van € 25,-
  • Het kledingpakket bestaat uit een tenue (short, shirt, sokken) trainingspak en regenjas
  • De automatische incasso zal een maand vooruit geschieden

Locatie:
Bijlmer Sportpark
Karspeldreef 501
1102 BX Amsterdam Zuidoost

Trainingsdag en tijd:
Zondag 10:00 uur tot 13:00 uur

Zorg dat je altijd 15 minuten van tevoren aanwezig bent.

Wij trainen elke zondag door behalve op onderstaande data:
Zondag 25 december 2022
Zondag 1 januari 2023
Zondag 9 april 2023

BELANGRIJK: WIJ COMMUNICEREN ALTIJD PER MAIL OF VIA SPOND!

Spreekt ons programma u en uw kind aan en wilt u uw kind aanmelden, dan kunt u onderstaande aanmeldformulier invullen.

Coerver Girls Academy seizoen 2022-2023

1Gegevens ouder/verzorger
2Gegevens deelnemer
3Betaalgegevens