Wat is Coerver@Home Ball Mastery?

Coerver@Home Ball Mastery is een 8 weekse online trainingsprogramma. Gedurende deze  periode zal jij je balbeheersing verbeteren. De Coerver@Home Ball Mastery kun je eenvoudig in je woonkamer, tuin, garage of keuken uitvoeren! We trainen de gedurende periode twee keer per week samen. Zo blijven we samen in conditie!

Om de kwaliteit van Coerver Coaching Ball Mastery te waarborgen wordt er in kleine groepjes getraind. Zo kunnen wij individuele aandacht geven en behouden we het overzicht. De Coerver@home Ball Mastery start op zondag 3 mei. 

 

Coerver@Home kent drie niveaus:

First Skills (4 – 6 jaar)

Basic Skills (7-12 jaar) 

Advanced Skills (9 jaar > ouder)

Waarom Coerver@Home Ball Mastery?

ONLINE PROFESSIONELE COACHING

De trainers van Coerver Coaching zijn expert in het voetbal. Zij zijn gediplomeerd en weten als geen ander dat voetbaltechniektrainingen belangrijk is voor de ontwikkeling van de spelers.

THUIS TRAINEN

Je kunt lekker thuis in je veilige omgeving trainen! Enige wat je nodig hebt, is een laptop of mobiele telefoon met internet.

INDIVIDUELE AANDACHT

Tijdens Coerver@Home Ball Mastery zijn er twee Coerver Coaching trainers aanwezig. Één die voert de Ball Mastery uit en de andere coach de spelers.

HOE WERKT DE COERVER@HOME BALL MASTERY?

We geven de Online Ball Mastery via ons betrouwbaar netwerk. Je krijgt van onze Coerver trainer een link gestuurd waar je kunt deelnemen aan de online sessie. Enige wat je hoeft te doen is, op de link klikken en genieten van je training!

 

WAT ZIJN DE TRAININGSTIJDEN?

We trainen elke woensdag en zondag.
First Skills 15:00 – 15:30
Basic Skills 16:00 – 16:30
Advanced Skills 17:00 – 17:30

WIL JIJ THUIS ONLINE PROFESSIONELE VOETBALTRAINING KRIJGEN? SCHRIjf JE DAN NU IN VOOR DE COERVER@HOME BALL MASTERY!

Coerver@Home Ball Mastery

Stap 1 van 4 - Keuze Training

    Voor de Coerver@Home Ball Mastery is het niet mogelijk om losse sessie te kopen.