Coerver Coaching Open Dag 31 januari 2021!

Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen bij Coerver Coaching? Kom dan op zondag 31 januari eens langs om de sfeer te proeven, de trainingen te bekijken en kennis te maken met de Coerver Methode. Coerver® Coaching is een internationale voetbalopleiding, dat inmiddels in meer dan 50 landen gebruikt wordt. Wij bieden een 37 jarig geëvolueerde trainingsmethode aan voor zowel spelers als trainers. Samen met Adidas dat ruim 30 jaar Global Partner is, is Coerver® Coaching de nummer 1 trainingsmethodiek die wereldwijd wordt gebruikt.

Programma

Er zijn drie tijdsloten waarop wij mensen gaan ontvangen. Dit zal zijn om:

Eerste tijdslot: 9:30 uur 
Tweede tijdslot: 11:30 uur 
Derde tijdslot: 14:00 uur 

Er hoeft niet aangemeld te worden voor de Open Dag (alleen clubs, zie kopje Partnerclubs)!

Eerste tijdslot

In het eerste tijdslot komen onze jongste talenten in de First Skills Club in actie (4 t/m 6 jaar) om de basis van het voetbal te leren. Ook zijn de gehele Coerver Academy en twee teams van de Performance Academy aan het trainen. De Coerver Academy is voor spelers/speelsters van 7 t/m 14 jaar. De Performance Academy is een vervolgstap op de Coerver Academy en gaat vanaf 11 jaar. Ook de keepers komen in dit eerste blok aan bod dus is uw kind keeper/keepster, kom om 9:30 uur.

Tweede tijdslot

In het tweede blok, dus vanaf 11:30 uur trainen de bovenbouw teams van de Performance Academy. Dus is uw kind ouder dan 14 jaar? Dan is dit het tijdblok om te komen kijken. Het hoogste team wat we nu hebben is de O16.

Derde tijdslot

De Champions Academy zijn de selectieteams van Coerver F.C. Deze teams hebben vier trainingsmomenten waarvan ook één moment gebruikt wordt voor een oefenwedstrijd. Deze oefenwedstrijden spelen wij tegen het hoogste amateurniveau of BVO’s. De trainingen vinden plaats op donderdag, vrijdag en zondag en de wedstrijd zal normaliter op dinsdag gespeeld worden. Coerver F.C. is de enige ongebonden particuliere voetbalopleiding in Nederland. Wij volgen ons eigen pad en trainen via onze door de FIFA erkende Coerver Metode. De Champions Academy teams trainen elke zondag van 14:00 tot 15:30 uur. Dit seizoen hebben wij een O11, O12, O13 en een O14 team. De ambitie is om dit volgend seizoen uit te breiden naar 8 teams. Ook zijn we bezig om te kijken of we in een KNVB competitie kunnen gaan spelen.

Partnerclubs

Het Coerver Partnerclub programma is een ‘Club’ ontwikkelingsprogramma waar wij onze expertise delen met onze partnerclubs. Wij bieden partnerclubs toegang tot de ‘Coerver Coaching Online omgeving’ waar wij op alle vlakken ondersteuning kunnen bieden. Wij beschikken over een ruime kennis en ervaring in het werken met partnerclubs waar u als partnerclub van kunt profiteren. De mogelijkheid om onze senior Coerver Coaches in te zetten voor de Train de Trainers avonden behoort tot de extra opties. CoerverWerkt, onze detacheringstak waar wij onze Coever Coaches detacheren bij diverse partnerclubs behoort ook tot de extra opties. Op de Open Dag lopen we een rondje langs de velden om alvast een indruk te krijgen van een Coerver training. Daarna wordt er een korte presentatie gegeven over de mogelijkheden en is er ruimte om vragen te stellen!

Wil je meer te weten komen over het Partnerclub Programma? Meld je dan als club geheel vrijblijvend aan voor de Open Dag via onderstaand formulier en kies het gewenste tijdstip. Let op: in verband met de corona maatregelen, vragen wij om met maximaal 2 personen per club te komen. Als particulier hoef je je niet aanmelden en kun je gewoon op het desbetreffende tijdstip langs komen!

 

Aanmelden Partnerclub Open Dag

Stap 1 van 2