De Performance Academy is een technisch ontwikkelingsprogramma voor jonge voetbalspelers en keepers dat wordt aangeboden door Coerver Coaching, The world’s number 1 soccer skills teaching method, en hun internationale partner adidas®. Coerver Coaching Performance Academies worden op veel verschillende plekken in de wereld aangeboden en zijn er op gericht iedere speler maximaal te laten ontwikkelen. Dit wordt bereikt door iedere speler te voorzien van professionele coaching, specifieke technische- en fysiologische trainingsprogramma’s, eersteklas faciliteiten en een uitgebreid ondersteuningsprogramma, zowel op als naast het veld. Ons doel is om zelfverzekerde en creatieve spelers en keepers op te leiden, en ze naast een goede sportmentaliteit ook essentiële sociale vaardigheden zoals fair play en respect mee te geven.

Voor de Performance Academy kun je niet direct voor aanmelden. Op basis van je voetbalvaardigheid word je geselecteerd om bij de Performance Academy te trainen.  Wel is het mogelijk dat je vanuit de Coerver Academy na één seizoen doorstroomt naar de Performance Academy en dat onze Coerver Coaches gedurende het seizoen letten op de spelers ontwikkeling.

De Performance Academy kent drie verschillende programma’s: ontwikkelings-, gevorderd- en eliteprogramma. De vaardigheid van de speler zal bepalen op welk niveau van de Performance Academy hij of zij zal instromen! Meld je via onderstaand formulier aan voor de Selectiedag voor de Performance Academy!

 

Aanmelden Selectiedag Performance Academy 20 juni 2021

  • DD dash MM dash YYYY
  • Meerdere antwoorden mogelijk.
  • Bijvoorbeeld via social media.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.