Nieuw bij Coerver Coaching: Voetbal Fysieke Coördinatie Training!

 

Ervaren looptrainers Renaldo Landburg en Robert Malen gaan Voetbal Fysieke Coördinatie Training geven aan het individu.

Renaldo Landburg is een fysieke trainer met een CIOS opleiding en een atletiek verleden als sprinter. Na zijn sportopleiding werden er nog vele cursussen gevolgd op het gebied van fysieke ontwikkelingen ten behoeve van spelsporten.

Bij veel amateurclubs mocht hij ervaring opdoen en met veel passie en enthousiasme gaf hij daar zijn trainingen. Dat werd beloond met in dienst treden bij de mooiste club van de wereld, namelijk AFC Ajax. Daar mocht hij van 2004 tot en met  2010 met de talenten werken die nu zowel nationaal als internationaal op het hoogste niveau voetballen. Van 2010 tot heden heeft hij nationaal en internationaal gewerkt als fysieke trainer.

Robert Malen is gecertificeerd Fysieke Trainer Voetbal Pro (Fitness A/B; Conditietraining voetbal; Hersteltraining voetbal). Hij is een gepassioneerde trainer met oog voor detail. Robert houdt bij iedere training het doel voor ogen en gaat voor maximale ontwikkeling van zijn pupillen. 

Tijdens de door hem verzorgde loop-, fitness-, conditie-, en hersteltrainingen legt hij steeds het verband met wedstrijdsituaties, waardoor het waarom van de verschillende technieken tastbaar gemaakt wordt. Tijdens het trainen brengt hij je dus ook het begrip voor de technieken bij. Genoeg redenen om je voetbal fysieke coördinatie training bij hem te volgen.

De trainingen

Optimale training betekent voor ons werken aan o.a. looptechniek, coördinatie, snelheid, kracht, uithoudingsvermogen, wendbaarheid, flexibiliteit en wat nog verder van belang is op het voetbalveld. Uiteraard houden wij rekening met de leeftijdsfase van het individu (voor, tijdens en na de groei). Wat mag/kan wel en wat mag niet tijdens de verschillende leeftijden.

Thans gaan wij met net zoveel passie en enthousiasme te werk bij Coerver Coaching en willen wij graag een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de voetballer/voetbalster die centraal staat. De trainingen duren een uur en kosten €60 euro per training. De trainingen zullen per 4 afgenomen worden.

 

Voetbal Fysieke Coördinatie Training

Stap 1 van 4 - Aanmelden