WIJ TRAINEN JEUGD 

First Skills

”De Coerver First Skills is een indoor programma op onze unieke locatie “Coerver Indoor Soccer West” in Amsterdam, een ware “Voetbal Arena” waar uw kind het voetbal als “Echt” zal gaan ervaren. Het biedt een veilige leeromgeving voor uw kinderen, zachte ondergrond “kunstgras” en veilige materialen waar zij mee zullen trainen. Van de kou of regen zullen zij geen last meer hebben, en u ook niet als ouders. Dit programma is voor een geheel seizoen waar de mogelijkheid is om per maand in te kunnen stromen.

Coerver Academy

Het doel van de Coerver Academy is om iedere speler zich maximaal te laten ontwikkelen. Dit wordt bereikt door iedere speler te voorzien van professionele coaching, specifieke technische- en fysiologische trainingsprogramma’s, eersteklas faciliteiten en een uitgebreid ondersteuningsprogramma

De Performance Academy

De Performance Academy is een speciaal ontwikkelt programma voor jongens en meisjes van 7 – 18 jaar die worden geselecteerd om een geheel voetbalseizoen in een vaste samenstelling te trainen. Het doel is om iedere speler maximaal te laten ontwikkelen. Dit wordt bereikt door iedere speler te voorzien van professionele coaching, specifieke technische- en fysiologische trainingsprogramma’s, eersteklas faciliteiten en een uitgebreid ondersteuningsprogramma.